Waarom je Kroon olie zou moeten gebruiken

Kroon olie

Het gebruik van hoogwaardige olie is essentieel voor de lange levensduur van je auto. Toch gebruiken velen van ons nog steeds goedkope olie van lage kwaliteit. Dit kan je uiteindelijk veel geld kosten aan dure reparaties. Veel automobilisten denken dat elk type motorolie hetzelfde is, maar dat is niet het geval. Er is een groot verschil tussen het soort olie dat je koopt bij de supermarkt en Kroon Olie. Door de vele voordelen van deze hoogwaardige motorolie kun je jaarlijks veel besparen, zowel op onderhoud als op herstellingen. En met Kroon olie vergroot meteen ook je rijplezier. Dat geldt zowel voor 5W40-olie. als voor 5W40-olie.

Het grootste verschil met goedkope motorolie is dat Kroon olie volledig synthetisch is. De smering met synthetische motorolie is beter dan die van andere motoroliën, dus ook de slijtage is veel minder. Dit betekent ook minder uitgaven. Gebruik alleen synthetische olie met de juiste viscositeit. Zo kom je automatisch bij Kroon olie terecht.

Voorkomt roestvorming

Kroonolie voorkomt ook roestvorming. Dat bespaart je op termijn dure herstellingen en veel stress. Met Kroon olie kunnen reparaties worden uitgevoerd zonder de motor te demonteren. Onderschat daarom nooit het belang van hoogwaardige olie voor zorgeloos rijden.

Brandstof besparen

Hoogwaardige Kroon olie doet je ook brandstof besparen. Dit komt doordat je motor minder weerstand ondervindt. Op die manier zal je motor soepel en efficiënter werken en dat is ook zo voor oude auto’s.

Maakt minder geluid

Een goed onderhouden auto met Kroon olie maakt ook minder geluid. De wrijving tussen de verschillende onderdelen is namelijk kleiner dan bij motoren die met andere oliesoorten worden onderhouden.

Lagere bedrijfstemperatuur

Goede olie Kroon voert de warmte sneller af en doet zo ook dienst als koelvloeistof. Uit dit alles blijkt duidelijk dat Kroon olie je auto alles geeft wat nodig is voor een langere levensduur zonder kopzorgen. Deze olie is volledig synthetisch, beschermt je motor tegen corrosie, zorgt voor minder verbruik en geluid en voor een betere warmteafvoer waardoor een hoger rendement wordt gegarandeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven