Tesla wrappen

tesla wrappen

De modellen van het Amerikaanse automerk Tesla zijn prachtig om te zien. Het enige nadeel ervan is echter dat ze in slechts een handvol kleuren beschikbaar zijn. Daarom is het zien van een Tesla op straat niet meer verrassend, ze zijn meestal uitgevoerd in verschillende tinten grijs of zijn donkerblauw, wit of rood. Wil jij van je Tesla echt iets unieks maken? Overweeg dan om je Tesla te laten wrappen, in zijn geheel of met alleen bijzondere accenten.

The sky is the limit

Door te kiezen voor een car wrap kun je jouw Tesla van een totaal ander uiterlijk voorzien. Je hebt keuze uit zowat alle kleuren in zowel glanzende of matte variant. Wil je echt opvallen? Kies dan voor een metallic Tesla wrap. Het is tevens mogelijk om accenten aan te brengen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om slechts één kant van je Tesla te laten wrappen, of bijvoorbeeld alleen het dak en de spiegels aan te pakken. Wanneer je een eigen bedrijf hebt en in een Tesla rijdt, is het ook mogelijk om je Tesla te wrappen in de kleuren van je bedrijf of zelfs het logo te laten printen op het wrapfolie.

Tesla wrap vervangen

Een car wrap blijft gemiddeld tussen de zes en tien jaar goed zitten. Daarna zal je kleine beschadigingen steeds beter gaan zien. Het mooie van een car wrap is dat je deze er weer af kan halen zonder dat dit de originele lak van je Tesla schaadt. Ben je uitgekeken op het nieuwe uiterlijk van je auto? Laat je auto dan opnieuw wrappen met een Tesla wrap naar keuze. Zo hoef je nooit uitgekeken te raken op het uiterlijk van jouw auto.

Hogere restwaarde

Vaak calculeer je bij de aanschaf van een auto hoeveel je er later eventueel nog voor terug zou kunnen krijgen. Bij het berekenen van de restwaarde is de staat waarin je auto verkeert van cruciaal belang. Bij Tesla wrappen wordt de originele lak van je auto optimaal beschermd, wat zeker loont wanneer je je auto wil verkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven