Motorrijbewijs halen?

motorrijbewijs halen

Ben jij al een tijd aan het twijfelen om je motorrijbewijs te halen? Twijfel dan niet langer! Er zijn genoeg redenen om nu je motorrijbewijs te halen. Naast dat een motorrijder er natuurlijk erg stoer uit ziet, is een motor ook erg praktisch. Gemiddeld haal je je motor rijbewijs in 20 lesuren, waar je met de auto meestal 30-40 uur kwijt bent. Dit neemt dus veel minder tijd in beslag, en is daardoor ook goedkoper.

Een gevoel van vrijheid

Je voelt de wind in je haren, de geluiden om je heen en bent één met de motor. Er gaat niets boven motorrijden. Waar je met de auto in een gesloten voertuig zit, afgesloten van de omgeving, ben je met de motor altijd buiten. Je bent meer bewust van je omgeving en moet scherp blijven. Je bent natuurlijk ook kwetsbaar op de motor, dus elk moment telt. Een kleine fout kan grote gevolgen hebben. Dit geeft ook een gevoel van spanning en adrenaline. Je hebt het gevoel dat je leeft!

Geen files meer!

Je motorrijbewijs halen is ideaal als je in een drukke stad woont. Sta jij regelmatig in de file?  Maar liefst 58% van de werkende Nederlanders staat tijdens de avondspits in de file. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten na een lange werkdag. Je wil het liefst naar huis, en wel zo snel mogelijk. Met een motor kan je echter makkelijk langs de files rijden. Zo rij jij alle stilstaande auto’s op je gemak voorbij.

Parkeren is een eitje

Ook voor parkeren is een motor ideaal. In de stad kan het soms een hele opgave zijn om een parkeerplek te vinden. En als je er dan eindelijk één gevonden hebt, mag je er flink voor betalen.  In Amsterdam betaal je wel tot €10 per 2 uur parkeren! Met een motor hoef je niet eindeloos rond te rijden op zoek naar een parkeerplek, je kan gewoon een plek op de stoep vinden. En het mooiste is, dit kost je helemaal niets!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven