Je keuken spuiten: Kan dat zomaar?

Keuken spuiten

Ben je helemaal uitgekeken op de kleur van je keuken en zou je het liefst om die reden een compleet nieuwe keuken kopen? Hartstikke zonde, want je kunt ook gewoon je keuken spuiten! Er zijn speciale bedrijven die dit doen, en dit kost natuurlijk vele malen minder dan een nieuwe keuken. Je keuken spuiten kan bovendien in vrijwel elke kleur, en dus kun je er net zo creatief mee zijn als je maar wilt. Perfect voor mensen die iets bijzonders in gedachten hebben maar in winkels enkel standaard kleuren keukenkastjes zien. Als dat niet jouw smaak is en je wilt iets bijzonders dan is keukenkastjes spuiten dus een goede optie, maar ook als je simpelweg een nieuwere look wilt.

Je ouderwetse keuken spuiten

Heb je een verouderde keuken die je graag een nieuwe look wilt geven? Dan is je keuken spuiten een slim idee. Dit is veel goedkoper dan een nieuwe keuken, en zo kan hij er weer jaren tegenaan. Zeker mensen die hele ouderwetse keukenkastjes hebben van hout maken vaak gebruik van deze optie. Je kunt er weliswaar niks mee aan de vorm van de frontjes doen, maar als ze een kleur naar keuze hebben zien ze er al veel leuker uit. Als je dan ook nog nieuwe greepjes of knopjes koopt, en eventueel een nieuw blad, dan heb je echt een compleet nieuwe look. Je kunt zo veel geld uitsparen, want je keuken spuiten is lang niet zo duur als je zou denken. Er zijn bedrijven die daarin gespecialiseerd zijn dit zijn vaak autospuiterijen) en het al binnen enkele dagen kunnen regelen.

Leren handgreepjes in je keuken

Ga je binnenkort je keuken spuiten en wil je hem echt een hele eigentijdse look geven? Dan moet je zeker kiezen voor nieuwe, leren handgreepjes. Deze zijn al jarenlang ontzettend hip, en ze zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren. Het voordeel eraan is dat ze altijd passen in de bestaande gaatjes van de vorige greepjes, want ze zijn flexibel. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven