Is lakverzegeling iets voor jouw bolide?

lakverzegeling breda

Wil je je auto optimaal beschermen tegen weersinvloeden en de lak van je auto laten ‘shinen’, denk dan eens na over lakverzegeling. Zo blijft jouw auto onder alle omstandigheden om door een ringetje te halen. En dat staat garant voor een hoop gemak.

Lakverzegeling houdt de lak van je (nieuwe) auto in perfecte conditie en zorgt zelfs voor een diepere, intensere glans. Door de speciale coating wordt de auto beschermt tegen bijvoorbeeld zand, vogelpoep, strooizout, steenslag of doffe vlekken.

De laklaag van je auto wordt door de verzegeling zo afgesloten dat de lak niet meer beschadigd kan worden. De auto wordt ook beschermt tegen krassen of oneffenheden. Tevens kan door de harde laag op je lak zonder problemen gebruik worden gemaakt van de wasstraat.

Schoner

De coating voorkomt aantasting van de lak door vervuiling. Na de lakverzegeling in Breda hechten vuil, vloeistoffen en insecten minder goed dan zonder deze coating waardoor de auto eenvoudiger en sneller te wassen is. Door de waterafstotende en reinigende werking van de verzegeling blijft je auto tevens langer schoon na een wasbeurt.

De bescherming met glansgarantie is voor langere tijd. Daar kan een wax echt niet mee concurreren. Die verliest zijn glans al na enkele wasbeurten. De coating is UV-bestendig. Dof worden van de lak is er dan ook niet meer bij. Integendeel: zo mooi glansde je wagen nog nooit.

Hoe?

Voordat de lakverzegeling wordt aangebracht, wordt de auto eerst grondig gereinigd. Om echt alle vuil uit de lak te verwijderen, wordt een dieptereiniging uitgevoerd. Dit gebeurt door gebruik te maken van een speciale autoklei. Hiermee verdwijnt zelfs het hardnekkigste vuil als sneeuw voor de zon. Dan wordt de auto gedroogd en gepolijst. Vervolgens wordt een primer aangebracht en de coating. De beschermende laag op de lak wordt keihard en beschermt je auto vervolgens voor jaren tegen invloeden van buitenaf.

Wie de lak van z’n auto dus wil beschermen, weet wat die moet doen. Lakverzegeling laat je natuurlijk aanbrengen bij een gespecialiseerd bedrijf. Zo ben je verzekerd van een goed eindresultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven